Bankalar Nelerden Ücret Alabilir Nelerden Alamaz!

Bankalar Nelerden Ücret Alabilir Nelerden Alamaz!

Bankaların haklı, haksız aldığı ücretlere dikkat edin. Bankalar güzel ve gösterişli reklamları ile bizi kendilerine çeke dursunlar. Kredi kartı kullanırken ve kredi çekerken geri ödeme konusunu hiç düşünmeyen yurdumun güzel insanı bankaların kendisinden hangi ücreti ne kadar keser? Çoğu zaman farkında bile değil. Çünkü bunlar yazın gelen hurmanın kışın yaratacağı etkinin görünmeyen tarafı. Evet, bankalar bazı ücretleri alırken kanunda ve yönetmeliklerde korunuyor.

Ancak bazılarında sadece imzaladığınız sözleşmelere dayanarak haksız şekilde alıyor. Lütfen nefesinizi tutun ve benimle birlikte sayın birinci sırada dosta güven, düşmana korku salan kredi kartı yıllık aidatı var hemen devamında, yani ikinci sırada ise iptal edilmiş olan hesap işletim ücreti geliyor.

bankalar nelerden ucret alabilir nelerden alamaz 150x150 Bankalar Nelerden Ücret Alabilir Nelerden Alamaz!Merakını çekti değil mi? Devam edelim.

Öyleyse 3 kredi dosya masrafı 4 krediye bağlı zorunlu hayat sigortası 5 yine krediye bağlı ferdi hayat sigortası, 6 ekspertiz ücreti, 7 erken kapama tazminatı, 8 kredili mevduat hesabı faizi, 9 kredi tahsis ücreti, 10 kredi değerleme ücreti, kredi yapılandırma ücreti, kredi tespit ücreti, kredi kullandırma ücreti, ipotek tesis ücreti. Ipotek fek ücreti harcama vadi ihlali cezası kredi kartı, işlem sizlik ücreti, kredi komisyon ücreti her nevi dekont bedeli arşivden belge çıkarma bedeli, hesap ekstresi bedeli durun durun daha bitmedi. Son olarak kredi kartı yenileme ücreti var.

Kredi kartı yenileme diyorum. Bakın her şey tamamda kart yenileme ücreti nedir? O kart olmasa ben para harcayamam ben harcamasam. Banka faiz kazanamaz ama gel gör ki süresi dolduğunda yenilenmesi için benden ücret talep ediliyor. Sahi hiç bindiğiniz takside sürücü yazan ücret dışında bir de taksimetrenin kalibrasyonu için ücret istedimi olur da isterse tepkiniz ne olur? Lütfen bir düşünün.

Yorum Yaz

2 + 5 =